Grundutbildning hälsoinspiratör

Personalen är er viktigaste resurs! Att investera i rätt friskvård är en av de viktigaste investeringar ett företag kan göra. Sambandet mellan ett aktivt och friskt liv är väldokumenterat. Med små förändringar kan ni göra stora vinster både i effektivitet, produktivitet och minskade sjukdagar.

En hälsoinspiratör är en medarbetare som har till uppdrag att strategisk arbeta för en god hälsa och arbetsmiljö på sin arbetsplats.

Innehåll:

Vad är en hälsoinspiratör?
Hälsosamma levnadsvanor
Hälsosamma arbetsplatser

Efter utbildningen kommer hälsoinspiratören kunna driva hälsoarbetet strategiskt framåt på er arbetsplats. Denna grundutbildning omfattar 4 halvdagar där teori och praktik varvas med diskussion och erfarenhetsutbyte.

Tidsbokning
Tidsbokning sker genom det företag du är anställd hos
Vid om- eller avbokning av befintlig tid klicka här
För kontaktuppgifter till Kirunahälsan klicka här
Sjukvårdsförsäkring

Om du har en sjukvårdsförsäkring ska du först kontakta ditt försäkringsbolag som i sin tur kontaktar oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kiruna Kommun

Vid behov av företagshälsovård för anställd hos Kiruna Kommun skall all beställning ske via personalkontoret eller via rekvisition.

Detta gäller från och med 1 november 2021

Samarbetspartner

Om du har företagshälsovård via någon av våra samarbetspartners ska du kontakta dem först så kontaktar dem oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kirunahälsan AB - Kaserngatan 6 - 981 47 Kiruna, om webbplatsen, integritetspolicy.
Webbproduktion av Heedmark
Meny