Vi erbjuder helhetslösningar för företag

Tack vare vårt breda utbud av kompetenser kan vi erbjuda helhetslösningar till våra kunder. Vi arbetar systematiskt med hälsofrämjande-, förebyggande- och efterhjälpande åtgärder. Vi arbetar nära de företag som är anslutna till oss och kan skräddarsy helhetslösningar innefattande allt från hälsokontroller till utbildningar.

För att kunna erbjuda ett brett utbud av kompetenser har vi samarbetsavtal med 18 företag (underleverantörer) med spetskompetens inom sitt område. Tillsammans med vår egna kompetenta personal bildar detta ett multidisciplinärt nätverk av specialister som företag anslutna till oss får tillgång till.

Tidsbokning
Tidsbokning sker genom det företag du är anställd hos
Vid om- eller avbokning av befintlig tid klicka här
För kontaktuppgifter till Kirunahälsan klicka här
Sjukvårdsförsäkring

Om du har en sjukvårdsförsäkring ska du först kontakta ditt försäkringsbolag som i sin tur kontaktar oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kiruna Kommun

Vid behov av företagshälsovård för anställd hos Kiruna Kommun skall all beställning ske via personalkontoret eller via rekvisition.

Detta gäller från och med 1 november 2021

Samarbetspartner

Om du har företagshälsovård via någon av våra samarbetspartners ska du kontakta dem först så kontaktar dem oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kirunahälsan AB - Kaserngatan 6 - 981 47 Kiruna, om webbplatsen, integritetspolicy.
Webbproduktion av Heedmark
Meny