januari 19, 2015

Årets Företagare

I fredags firade Kirunagalan 10 år med fullsatt galakväll på Kiruna Stadshus. Föreningen Företagarna delade ut sitt prestigefulla pris ”Årets Företagare” och årets vinnare var Kirunahälsan.

Priset för 2014 tilldelades Kirunahälsan med motiveringen: ”Med god lönsamhet och stora framtidsutsikter är denna företagare en god förebild för andra. Med sina medarbetare och samarbetspartners har företaget knutit till sig bred kompetens och skapat ett värdefullt nätverk inom hälsobranschen.”

– Jag är glad och tacksam för den här utmärkelsen. Jag vill tacka min personal och mina samarbetspartners för ett bra arbete. Tillsammans arbetar vi för att hjälpa företag och dess anställda till god arbetsmiljö och hälsa, säger Åsa Björnström Jannok.

Åsa grundade Kirunahälsan 2006. Företaget har vuxit med åren och består idag av 12 anställda och 19 samarbetsavtal som tillsammans bildar ett multidisciplinärt nätverk med sammanlagt 35 personer bestående av specialister inom arbetsmiljö, ergonomi, friskvård, medicin och psykosocial hälsa.

Foto: Petra Sternlund

Andra nyheter
Tidsbokning
Tidsbokning sker genom det företag du är anställd hos
Vid om- eller avbokning av befintlig tid klicka här
För kontaktuppgifter till Kirunahälsan klicka här
Sjukvårdsförsäkring

Om du har en sjukvårdsförsäkring ska du först kontakta ditt försäkringsbolag som i sin tur kontaktar oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kiruna Kommun

Vid behov av företagshälsovård för anställd hos Kiruna Kommun skall all beställning ske via personalkontoret eller via rekvisition.

Detta gäller från och med 1 november 2021

Samarbetspartner

Om du har företagshälsovård via någon av våra samarbetspartners ska du kontakta dem först så kontaktar dem oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kirunahälsan AB - Kaserngatan 6 - 981 47 Kiruna, om webbplatsen, integritetspolicy.
Webbproduktion av Heedmark
Meny