februari 24, 2023

Vi söker legitimerad fysioterapeut

Kirunahälsan växer inom arbetsmiljö och hälsa. Med hög tillgänglighet, bred kompetens och stor omtanke, levererar vi kund- och samhällsnytta genom att bidra till hållbara arbetsliv för individen och långsiktiga och framgångsrika affärer för företag och organisationer.

Nu söker vi en legitimerad fysioterapeut till vårt glada och kompetenta gäng.

Din framtida tjänst:

Arbetet som legitimerad fysioterapeut hos Kirunahälsan innebär rehabiliterande insatser som bedömningar, undersökningar och behandlingar men även förebyggande/främjande uppdrag såsom utbildningar, teamuppdrag med andra kollegor samt utveckling av tjänster som just du brinner för. I din yrkesroll ingår du i ett lokalt team med läkare, företagssköterskor, hälsoutvecklare, psykologer och rehab koordinatorer. Du kommer också tillhandahålla ett större nätverk i Hermelinen med erfarna fysioterapeuter, specialistläkare och ortopeder.

Dina kompetenser:

Du är en legitimerad fysioterapeut, gärna med några års yrkeserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är professionell och empatisk i din yrkesutövning samt en engagerad, självständig lagspelare som har lätt för att arbeta med andra människor. Viktigt är förmågan till helhetssyn när det kommer till planering, organisering och prioritering av arbetsuppgifter. Du ska ha goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Vi tror att du har ett stort hjärta för Kiruna och Norrbotten och blir motiverad av att arbeta i en organisation med snabba beslutsvägar där egna initiativ och delaktighet kommer bidra till utveckling för våra kunder men också nytta för det samhälle vi lever i.

Dina förmåner:

På Kirunahälsan värnar vi om våra medarbetare och vill att du ska må bra, både i hemmet och på arbetet. Därmed prioriterar vi sådant som kan göra skillnad för vår hälsa såsom gemensamma hälsoaktiviteter, friskvård, utvecklingsplaner och försäkringar.

Vi ser fram emot din ansökan. Välkommen till Kirunahälsan!

Anställningsform: Tillsvidare | Anställningens omfattning: Heltid | Tillträde: Enligt överenskommelse | Lediga befattningar: 1 | Ort: Kiruna | Sista ansökningsdag: 2023-03-27 | Kollektivavtal finns


Välkommen in med din ansökan till:

Åsa Jannok, VD
asa@kirunahalsan.se
070-5908434

Att jobba på Kirunahälsan Kirunahälsans målsättning är att genom systematiska och förebyggande insatser hjälpa företag och dess anställda till en god arbetsmiljö och hälsa. Vi arbetar nära våra kunder, och genom hög kompetens, brett utbud och god kvalitét så förbättrar vi och utvecklar företagens hälsoarbete, och bidrar till hållbara arbetsliv.

Andra nyheter
Tidsbokning
Tidsbokning sker genom det företag du är anställd hos
Vid om- eller avbokning av befintlig tid klicka här
För kontaktuppgifter till Kirunahälsan klicka här
Sjukvårdsförsäkring

Om du har en sjukvårdsförsäkring ska du först kontakta ditt försäkringsbolag som i sin tur kontaktar oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kiruna Kommun

Vid behov av företagshälsovård för anställd hos Kiruna Kommun skall all beställning ske via personalkontoret eller via rekvisition.

Detta gäller från och med 1 november 2021

Samarbetspartner

Om du har företagshälsovård via någon av våra samarbetspartners ska du kontakta dem först så kontaktar dem oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kirunahälsan AB - Kaserngatan 6 - 981 47 Kiruna, om webbplatsen, integritetspolicy.
Webbproduktion av Heedmark
Meny