augusti 23, 2022

Vi söker leg.sjuksköterska/ företagssköterska!

Vill du vara med och göra skillnad?

Vi på Kirunahälsan har med stolthet tillsammans med våra kunder förbättrat arbetsmiljön och hälsan, i över 15 år. Med hög tillgänglighet och stor omtanke för kunden jobbar vi varje dag för att göra samhällsnytta. Vi är en del i att förbättra hälsan och arbetsmiljön för Kirunas näringsliv och bidrar till hållbara arbetsliv för individen.

Kirunahälsan erbjuder en plats för dig att utvecklas tillsammans med övriga kompetenser i vårt team. Vi är handlingskraftiga och kompetenta individer som jobbar tillsammans för välmående och utveckling.

Till vårat gäng söker vi dig som är en engagerad sjuksköterska, alternativt företagssjuksköterska som är vad vid att arbeta både självständigt och som en del i en grupp. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket och som person är du självständig, initiativrik, flexibel, ansvarstagande och professionell – vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är heltid och tillträde enligt överenskommelse.
Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag 2022-09-30

Välkommen in med din ansökan till:

Åsa Jannok, VD
asa@kirunahalsan.se
Tel: 070 59 08 434

Kort om Kirunahälsan
Kirunahälsans målsättning är att vara den ledande företagshälsovården i Kiruna. Det uppnår vi genom att tillhandahålla hög kompetens, helhetssyn och kostnadseffektivitet. Vid genomförande av uppdrag tillämpar vi alltid metoder och tekniker som baserar sig på objektiva vetenskapliga metoder och beprövad erfarenhet. Att vi dessutom gör det med ett leende och att vi har roligt på jobbet är bara vårt sätt att vara.

Andra nyheter
Tidsbokning
Tidsbokning sker genom det företag du är anställd hos
Vid om- eller avbokning av befintlig tid klicka här
För kontaktuppgifter till Kirunahälsan klicka här
Sjukvårdsförsäkring

Om du har en sjukvårdsförsäkring ska du först kontakta ditt försäkringsbolag som i sin tur kontaktar oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kiruna Kommun

Vid behov av företagshälsovård för anställd hos Kiruna Kommun skall all beställning ske via personalkontoret eller via rekvisition.

Detta gäller från och med 1 november 2021

Samarbetspartner

Om du har företagshälsovård via någon av våra samarbetspartners ska du kontakta dem först så kontaktar dem oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kirunahälsan AB - Kaserngatan 6 - 981 47 Kiruna, om webbplatsen, integritetspolicy.
Webbproduktion av Heedmark
Meny