oktober 25, 2022

Vi söker en kundorienterad koordinator

Kirunahälsan expanderar och har en spännande resa framför sig. I över 15 år har vi med stolthet tillsammans med våra kunder förbättrat arbetsmiljö och hälsa. Med hög tillgänglighet, bred kompetens och stor omtanke för kunden jobbar vi varje dag för att göra samhällsnytta, bidra till ett hållbart arbetsliv för individen och långsiktiga och framgångsrika affärer för organisationen.

Till vårt team söker vi en kundorienterad koordinator, gärna med inblick från företagshälsa eller konsultbranschen. Vi söker dig som vill vara delaktig i verksamhetens kärna, vill vara med och utveckla verksamheten och som gillar att arbeta i en organisation med snabba beslutsvägar.

Din framtida tjänst:

I rollen som koordinator är du en viktig nyckel för att arbetsteamet ska fungera optimalt och för att bidra till nöjda kunder. Du möter ett team som stöttar varandra och har en fin samarbetskultur.

  • Stötta kollegor med planering och bokning av uppdrag
  • Kundkontakt, beställningar, statistiksammanställningar
  • Hantera avbokningar, ombokningar, nybesök och återbesök
  • Kontroll av fakturaunderlag, leverantörsfakturor och vidarefakturering
  • Inköp och posthantering
  • IT-stöd i Officepaket och annan IT-support
  • Bidra till trivsel på enheten samt agera administrativt stöd

Dina kompetenser:

Vi söker dig som har IT-kompetens och färdigheter i Officepaketet. En fördel är om du är lättlärd i nya system. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administration med telefon och mail som verktyg.

Som person ser vi gärna att du är Serviceinriktad, Självständig, Initiativrik, Flexibel och Ansvarstagande. Du är en lagspelare som har lätt för att arbeta med andra människor och har ett öga för detaljer när det kommer till planering, organisering och prioritering av arbetsuppgifter.

Dina förmåner:

Vi på Kirunahälsan värnar vi om våra medarbetare och vill att du ska må bra, både i hemmet och på arbetet. Vi erbjuder flextidsförmån, friskvårdsbidrag, gemensamma hälsoaktiviteter under arbetstid, förmånliga privatförsäkringar och kollektivavtal.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare | Anställningens omfattning: Heltid | Tillträde: Enligt överenskommelse | Lediga befattningar: 1 | Ort: Kiruna | Sista ansökningsdag: 2022-11-20 | Kollektivavtal finns |

Välkommen in med din ansökan till:

Åsa Jannok, VD Kirunahälsan

Mail: asa@kirunahalsan.se

Telefon: 070-5908434

Att jobba på Kirunahälsan

Kirunahälsans målsättning är att genom systematiska och förebyggande insatser hjälpa företag och dess anställda till en god arbetsmiljö och hälsa. Vi arbetar nära våra kunder, och genom hög kompetens, brett utbud och god kvalitét så förbättrar vi och utvecklar företagens hälsoarbete, och bidrar till hållbara arbetsliv.

Andra nyheter
Tidsbokning
Tidsbokning sker genom det företag du är anställd hos
Vid om- eller avbokning av befintlig tid klicka här
För kontaktuppgifter till Kirunahälsan klicka här
Sjukvårdsförsäkring

Om du har en sjukvårdsförsäkring ska du först kontakta ditt försäkringsbolag som i sin tur kontaktar oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kiruna Kommun

Vid behov av företagshälsovård för anställd hos Kiruna Kommun skall all beställning ske via personalkontoret eller via rekvisition.

Detta gäller från och med 1 november 2021

Samarbetspartner

Om du har företagshälsovård via någon av våra samarbetspartners ska du kontakta dem först så kontaktar dem oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kirunahälsan AB - Kaserngatan 6 - 981 47 Kiruna, om webbplatsen, integritetspolicy.
Webbproduktion av Heedmark
Meny