september 20, 2021

Trappans dag 22 september

Den 22 september är det Trappans dag. Bakom initiativet står 100 trappsteg, en ideell organisation som arbetar för att inspirera till ökad vardagsmotion och sluta hälsoklyftorna – detta genom något så enkelt som att gå i trappor.

Trappans dag uppmärksammas bland annat med en inspirerande livesändning om de stora hälso- och samhällsekonomiska vinsterna som kommer med ökad fysisk aktivitet.

Deltar gör några av Sveriges främsta forskare och läkare, träningsprofiler, experter och beslutsfattare inom området fysisk och psykisk hälsa. Exempel på medverkande är Ullakarin Nyberg, Jan Eliasson, Mai-Lis Hellénius, Armand Duplantis, Sarah Sjöström, Stefan Schwarz, Susan Lanefelt och Sven Melander, samt generalsekreterare från medarrangerande organisationer. 

Programmet leds av 100 trappstegs grundare Mattias Sunneborn och Jenny Åkervall.

Arrangörer: Folkhälsoorganisationen 100 trappsteg i samarbete med Cancerfonden, Hjärnfonden, Hjärt-Lungfonden, Karolinska Institutet samt Suicide Zero.

När: onsdagen den 22 september kl 14-15.30

Livesändningen hittar ni på www.100trappsteg.se och är gratis. Den sänds också av SVT Forum samma tid.

Andra nyheter
Tidsbokning
Tidsbokning sker genom det företag du är anställd hos
Vid om- eller avbokning av befintlig tid klicka här
För kontaktuppgifter till Kirunahälsan klicka här
Sjukvårdsförsäkring

Om du har en sjukvårdsförsäkring ska du först kontakta ditt försäkringsbolag som i sin tur kontaktar oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kiruna Kommun

Vid behov av företagshälsovård för anställd hos Kiruna Kommun skall all beställning ske via personalkontoret eller via rekvisition.

Detta gäller från och med 1 november 2021

Samarbetspartner

Om du har företagshälsovård via någon av våra samarbetspartners ska du kontakta dem först så kontaktar dem oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kirunahälsan AB - Kaserngatan 6 - 981 47 Kiruna, om webbplatsen, integritetspolicy.
Webbproduktion av Heedmark
Meny