Personuppgiftshantering

När du besöker Kirunahälsan registrerar vi dina uppgifter. Vi gör det för att vi är skyldiga att göra det enligt Patientdatalagen och för att kunna administrera avtalet som din arbetsgivare eller ditt försäkringsbolag har med oss.

Registreringen sker oftast via en dator. Hur vi ska behandla dina personuppgifter regleras i Patientdatalagen eller annan lagstiftning som Dataskyddsförordningen, även kallad GDPR.

Kirunahälsan ansvarar även för de uppgifter du lämnar när du fyller i det digitala formuläret om tidsbokning via vår hemsida. Uppgifterna används enbart av oss för att hitta din bokning i våra register och för att kunna kontakta dig med erbjudande om en ny tid.

Tidsbokning
Tidsbokning sker genom det företag du är anställd hos
Vid om- eller avbokning av befintlig tid klicka här
För kontaktuppgifter till Kirunahälsan klicka här
Sjukvårdsförsäkring

Om du har en sjukvårdsförsäkring ska du först kontakta ditt försäkringsbolag som i sin tur kontaktar oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kiruna Kommun

Vid behov av företagshälsovård för anställd hos Kiruna Kommun skall all beställning ske via personalkontoret eller via rekvisition.

Detta gäller från och med 1 november 2021

Samarbetspartner

Om du har företagshälsovård via någon av våra samarbetspartners ska du kontakta dem först så kontaktar dem oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kirunahälsan AB - Kaserngatan 6 - 981 47 Kiruna, om webbplatsen, integritetspolicy.
Webbproduktion av Heedmark
Meny