december 11, 2014

Kiruna lägst sjukskrivningar i länet

Enligt statistik från Försäkringskassan har Kiruna och Jokkmokk de lägsta sjukpenningtalen bland alla länets kommuner. Det är glädjande nyheter för oss som arbetar med förebyggande aktiviteter för de företag som är anslutna till oss.

24 Norrbotten och Kuriren tog kontakt med vår vd Åsa Jannok i samband med den här nyheten. Så här säger Åsa till dem:

– Vi försöker hjälpa företagen där de är, att tänka strategiskt kring hur man ska förebygga ohälsa. Det kan vi göra på många plan både vad gäller fysiskt, psykiskt och arbetsmiljö.

– Eftersom vi har haft en högkonjunktur så är många av företagen intresserade av att behålla sin personal, man är mån om dem och vill dessutom visa att man är en bra arbetsgivare som satsar på personalen.

Se inslaget på 24 Norrbotten här

Läs artikeln i Kuriren här

Andra nyheter
Tidsbokning
Tidsbokning sker genom det företag du är anställd hos
Vid om- eller avbokning av befintlig tid klicka här
För kontaktuppgifter till Kirunahälsan klicka här
Sjukvårdsförsäkring

Om du har en sjukvårdsförsäkring ska du först kontakta ditt försäkringsbolag som i sin tur kontaktar oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kiruna Kommun

Vid behov av företagshälsovård för anställd hos Kiruna Kommun skall all beställning ske via personalkontoret eller via rekvisition.

Detta gäller från och med 1 november 2021

Samarbetspartner

Om du har företagshälsovård via någon av våra samarbetspartners ska du kontakta dem först så kontaktar dem oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kirunahälsan AB - Kaserngatan 6 - 981 47 Kiruna, om webbplatsen, integritetspolicy.
Webbproduktion av Heedmark
Meny