februari 14, 2017

Föreläsning Clas Malmström – ”Chefer som gör skillnad”

Chefen som gör skillnad
Om vi mår bra på jobbet både kan och vill vi prestera mycket bättre.

Att kunna skapa en arbetsmiljö som är stimulerande och utmanande, är en svår balansgång men en viktig ingrediens för att få verksamheten att blomstra. Som företagsläkare, psykoterapeut och karismatisk presentatör kan Clas Malmström visa vägen till hållbar framgång i arbetet med den psykosociala arbetsmiljön.

Detta är en föreläsning som sätter psykosocial arbetsmiljö och hälsobefrämjande ledarskap i nytt ljus, en riktig aha-upplevelse för många chefer! Det handlar inte bara om hur man löser redan uppkomna hälsoproblem och sänker sjukfrånvaron, utan i första hand fokuserar vi på hur man skapar en välfungerande, entusiastisk, engagerad och hälsobefrämjande arbetsplats. En sådan arbetsplats är ett ställe där man vill vara, och mår bra av att vistas på. Man kan kalla fenomenet för äkta arbetsglädje, vilket inte bara är att ha kul och trivas på jobbet utan något betydligt mer djuplodande.

Att må bra på jobbet är inte bara ett erbjudande från chefen/arbetsgivaren utan i allra högsta grad också ett åtagande från medarbetarnas sida. Ett åtagande som i och för sig måste möjliggöras av chefen, men sedan handlar det om att utveckla medarbetarskapet lika mycket som ledarskapet.

ClasMalmström

Clas Malmström                

är känd som inspirerande föreläsare, men också flitigt anlitad konsult och rådgivare åt ledare för svenska företag och organisationer. Clas är psykiater och företagsläkare, specialist på beteendemedicin och en av få stressforskare som seriöst har tittat på fenomenet positiv stress på arbetsplatser, dvs hur engagemang bidrar till hälsa och livskvalitet.

Tid: 21/3 kl. 15.00-17.00

Plats: Friluftsskolan Vargens Aula, Vaktgatan 7, Kiruna.

Bindande anmälan info@kirunahalsan.se,

070-6363781, senast 2/3

Pris: 500kr inkl moms per person

Kirunahälsan10år

Andra nyheter
Tidsbokning
Tidsbokning sker genom det företag du är anställd hos
Vid om- eller avbokning av befintlig tid klicka här
För kontaktuppgifter till Kirunahälsan klicka här
Sjukvårdsförsäkring

Om du har en sjukvårdsförsäkring ska du först kontakta ditt försäkringsbolag som i sin tur kontaktar oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kiruna Kommun

Vid behov av företagshälsovård för anställd hos Kiruna Kommun skall all beställning ske via personalkontoret eller via rekvisition.

Detta gäller från och med 1 november 2021

Samarbetspartner

Om du har företagshälsovård via någon av våra samarbetspartners ska du kontakta dem först så kontaktar dem oss på Kirunahälsan för tidsbokning.

Kirunahälsan AB - Kaserngatan 6 - 981 47 Kiruna, om webbplatsen, integritetspolicy.
Webbproduktion av Heedmark
Meny